Joaquin Phoenix, în rolul lui Iisus. Scena pe care a refuzat să o joace
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Joaquin Phoenix, când a acceptat să-l interpreteze pe Iisus în „Maria Magdalena“, a făcut ce i s-a cerut cu excepția unui singur lucru.

Și-a lăsat părul lung, a slăbit, a meditat în vârful unui munte. La începutul filmului „Maria Magdalena” scenariul includea o scenă în care Iisus vindecă o femeie oarbă frecându-i ochii cu noroi. În Biblie este vorba de un bărbat, însă scenaristul a decis să fie o femeie în film. Actorul a refuza să joace această scenă.

„O știam din Biblie, dar cred că niciodată nu am luat-o în seamă. Când am ajuns acolo, m-am gândit: doar n-o să-i bag noroi în ochi. Cine ar face așa ceva? N-are niciun sens. E un început oribil", a povestit acesta într-un intervi acordat CNN.

„Să descopăr adevărul din acel moment m-a eliberat, în unele moduri. Acel moment nu este neapărat despre un miracol. Este despre cineva care a fost îndepărtat de societate care în sfârșit vede și este primit și încurajat să se întoarcă în comunitate. Pentru mine, ăsta e un miracol. E ceva profund frumos în acest sentiment", a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel