Izaura Anghel: "Bătrânul de la Bucureşti" nu este Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Declarație surprinzătoare a Izaurei Anghel, privind indentitatea "bătrânului de la București", care apare în dosarul Bercea-Băsescu. "Nu există niciun Costică Alexandru. "Bătrânul de la Bucureşti" este nimeni altcineva decât... ".

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, susține o variantă total diferită de cea a fratelui său, Băsică, privind identitatea "bătrânul de la Bucureşti".

"Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. - Costică) Alexandru". "Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună", a declarat Izaura Anghel pentru ziarulring.ro.

Citește și Pavel Abraham: M-a sunat "Bătrânul de la București". Este TERORIZAT

Deși i s-a explicat Izaurei că totuşi Traian, nu Mircea Băsescu, este fratele mai mare/"mai bătrân" şi că, pe de altă parte, Traian, iar nu Mircea, locuieşte la Bucureşti, Izaura a insistat cu dezvăluirea: "Nu ştiu eu că Traian este mai bătrân decât Mircea? Dar noi ziceam «bătrânul de la Bucureşti» pentru Mircea, nu altul. Aşa îi ziceam noi. Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună. Poţi (sic!) să căutaţi şi toată România şi nu găsiţi".

Afirmațiile Izaurei Anghel sunt surprinzătoare în contextul în care fratele său, Băsică, are o altă ipoteză. Acesta i-a transmis avocatului Pavel Abraham datele "bătrânului de la București" - vârstă, afaceri, maşină Q7 și porecla "Costică Naşul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel