Data actualizării:
Data publicării:

Iohannis, la Bruxelles. SRS: Niciun alt președinte nu procedează așa. Devine fenomen

Autor: Bianca Ştefan | Categorie: Politica
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu nu poate accepta că președintele României, Klaus Iohannis, a criticat Guvernul Dăncilă și legislația țării, aflat la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că niciun alt președinte din lume nu a procedat ca președintele României, aflat la Bruxelles, care a criticat legislația țării.

Devine un adevărat fenomen național faptul că Președintele Iohannis pleacă din România pentru ca, de peste hotare, să critice ceea ce se întâmplă în această țară. Ceea ce este mai grav decât orice este că aceste critici nu se limitează doar la a critica Guvernul sau majoritatea parlamentară. Domnia sa critică legislația, legislația țării pe care o girează în calitate de Președinte. Când a jurat să apere Constituția și să fie garantul Constituției, a jurat să apere întreaga legislație. Nu poți să fii garantul legislației și să critici legile. 

Președintele Iohannis de când nu are guvernul său, nu face absolut nimic decât să critice Guvernul, Parlamentul, ministrul Justiției. Este grav că aceste critici vizează legislația și sunt făcute din străinătate. Nici măcar nu așteaptă să se întoarcă în țară ca să emită asemenea critici și o face din afara țării. Niciun alt președinte al unui stat din lume nu procedează astfel., a declarat Sorin Roșca Stănescu în jurnalul de știri prezentat de Cristina Herea, la România TV.

Vezi și: Iohannis, critici după OUG. Radu Tudor: Îi vor fi reproșate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel