Data actualizării:
Data publicării:

Kate Middleton s-ar fi putut „retrage” din viața regală, dar William a făcut o mișcare sfâșietoare

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton s-ar fi putut „retrage” din viața regală, dar Prințul William a luat o decizie neașteptată.

Deși sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, povestea de dragoste a prințului și prințesei de Wales nu a decurs întotdeauna bine. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenți la Universitatea St Andrews din Scoția. La câțiva ani după absolvire, ei au șocat lumea atunci când au dezvăluit că s-au despărțit.

VEZI ȘI: Oferta pe care Regina Elisabeta a II-a i-a făcut-o lui Meghan Markle pentru ca aceasta să fie fericită în Familia Regală

Cu toate acestea, despărțirea s-a dovedit a fi de scurtă durată, deși au trecut apoi mai bine de trei ani până când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate. Mulți s-au întrebat ce l-a împiedicat pe moștenitorul tronului să-i ceară mâna mai devreme, iar William a dezvăluit motivul sfâșietor în interviul lor de logodnă din 2010.

Întrebat de jurnalistul Tom Bradby dacă a așteptat atât de mult timp înainte de a se logodi pentru că a vrut să-i ofere viitoarei sale soții o introducere lentă în viața regală și șansa să se „retragă”, prințul confirmat acest lucru, scrie Mirror.

VEZI ȘI: Meghan Markle a lăsat-o pe Regina Elisabeta „surprinsă”. Ce i-a răsuns atunci când monarhul a încercat să îi dea un sfat

El a continuat: „Ea și familia ei, chiar voiam să mă asigur că au cea mai bună îndrumare și șansa de a vedea cum a fost viața – sau cum este viața – în familie. De aceea am așteptat atât de mult timp. Am vrut să-i dau șansa să vadă și să se retragă dacă e nevoie”.

Motivul despărțirii dintre William și Kate

În interviu, ei s-au referit și la despărțirea lor, iar William a spus: „Ne-am regăsit amândoi. Am încercat foarte mult să ne găsim propriul drum și am crescut. A fost doar un fel de a ne da un pic de spațiu și totul a mers apoi spre bine”.

VEZI ȘI: Titlul preferat al Prințului William pentru Kate Middleton. Regina nu a fost de acord cu el

În timp ce Kate a adăugat: „Cred că la acea vreme nu eram foarte fericită, dar de fapt m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine de care poate nu îți dai seama. Am apreciat cu adevărat acel timp pentru mine, deși atunci nu gândeam așa".

La câteva luni după interviu, s-au căsătorit într-o ceremonie uriașă la Westminster Abbey și acum sunt părinți ai trei copii - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. A fost o perioadă de mari schimbări pentru familie în ultimele 18 luni. Vara trecută, ei au decis să-și mute viața de la Londra la Windsor, după ce au părăsit Palatul Kensington în favoarea Adelaide Cottage. Copiii au început sî meargă la o nouă școală - Lambrook, care este aproape de noua lor casă. Între timp, moartea regretatei Regine și urcarea pe tron a Regelui Charles au dus la faptul că William și Kate au preluat noi roluri și titluri, ei devenind Prinț și Prințesă de Wales. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel