Iohannis – Dăncilă, discuții la Cotroceni. Chirieac: E un moment T zero în anul Centenarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Iohannis – Dăncilă, discuții la Cotroceni. Chirieac: E un moment T0 în anul Centenarului
Iohannis – Dăncilă, discuții la Cotroceni. Chirieac: E un moment T0 în anul Centenarului
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre întâlnirea de miercuri, 18 iulie, dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă. 

"Am înțeles că merge la Palatul Cotroceni să-i reamintească prioritățile programului de guvernare al PSD. În contextul acesta, pe lângă problemele economice, sociale, politice, cele legate de Centenar, am înțeles că o să discute, punctual, și chestiunea privind Ordonanța de Urgență sau proiect de lege privind amnistia și grațierea. Oportunitate, poziție politică, încheierea războiului româno-român, în ce condiții s-ar putea face acest lucru. Înțeleg că, dacă s-ar ajunge la un consens, Ordonanța de Urgență nu ar fi dată în două minute, ci proiectul s-ar afla pe site tocmai pentru a fi supus dezbaterii publice", a declarat, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac.

Moment T0

"Este o chestiune mult mai cuprinzătoare. E un moment T0 în anul Centenarului", a subliniat analistul politic.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Viorica Dăncilă. Marţi, Administraţia Prezidenţială informase că şeful statului a invitat-o pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni pentru discuţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel