Horoscop, miercuri, 4 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte intră în Rac. 

Astăzi, Marte intră în Rac unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul emoțiilor și atașamentului. Marte intră într-un semn de apă și nu unul prielnic lui. Zodiile cele mai afectate: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Se vor simți presate să treacă la treabă și dacă nu vor reuși să își gestioneze furia, vor crea adevărate furtuni, mai ales în sânul familiei. Să nu uităm că Marte va fi și retrograd în Rac, începând cu 6 ianuarie 2025. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Schimbarea de astăzi a lui Marte, propriul guvernator, te va face mult mai atent la chestiunile gospodărești și la relațiile cu membrii familiei. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei avea un discurs tendențios. Trebuie să ai grijă în preajma cui îl folosești. Astrele îți recomandă să fii mai atent la drumurile pe care le vei face. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în casa a doua, a banilor, se va lăsa cu două situații. Prima se referă la faptul că vei ști să îți înmulțești veniturile. A doua la faptul că vei fi și destul de cheltuitor. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Marte de partea ta, poți cuceri orice îți dorești! Dar vei și fi mai furios, nerăbdător și fără atenție la detalii în momentele cele mai importante. Activitatea fizică te va ajuta!

Leu/Ascendent în Leu

Poate că este cazul să faci un pas în spate. Să analizezi mai bine ce se întâmplă în jurul tău. Ai nevoie să devii, din nou, obiectiv. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei fi mult mai sociabil, dar vei avea și o tendință exagerată de a-ți critica prietenii sau cunoscuții. Trebuie să depui mai multă energie pentru propriile planuri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Intrarea lui Marte în casa carierei vine cu posibile conflicte cu persoanele autoritare sau cu tendința de a te grăbi când vine vorba de viitorul tău pe plan profesional. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Noul tranzit al lui Marte îți este prielnic. Te ajută dacă vrei să călătorești, să studiezi sau să accesezi noi comunități. Nu te implica în discuții contradictorii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în casa a opta. Deci ai face bine dacă ai acorda atenție suplimentară bugetului la comun, datoriilor sau relațiilor cu instituțiile financiare. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte în casa a șaptea, te grăbești în deciziile privind relația de cuplu. Ar fi bine să nu devii foarte ofensiv în niciun parteneriat. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte intră în casa a șasea. Și te obligă să ai mai mare grijă de sănătate. În plus, pot apărea conflicte cu colegii. Vei gestiona greu stresul. 

Pești/Ascendent în Pești

Marte intră în casa a cincea. Copiii îți vor da mari bătăi de cap. Și astrele îți recomandă să înveți să te bucuri de viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel