Marte intră în Rac. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
De pe 4 septembrie, Marte, planeta acțiunii, va ieși din Gemeni și va tranzita semnul emoțiilor, cel al Racului. Acest tranzit va dura două luni, până pe 4 noiembrie.

De asemenea, Marte va și retrograda în acest semn, între 6 ianuarie și 24 februarie 2025.

Marte simbolizează războiul, lupta, forța, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. Pe de altă parte, Racul reprezintă stabilitatea, armonia, liniștea și resursele necesare. Fiind un semn de apă, nu este locul unde Marte se simte în largul său.

Cu Marte în Rac, ne străduim să ne protejăm familia și să menținem armonia. Totuși, presiunea de a menține pacea poate duce la acumularea frustrărilor interioare. În acest context, Marte în Rac poate aduce la suprafață nemulțumiri și conflicte care par a fi provocate de motive minore, dar care de fapt sunt rezultatul tensiunilor acumulate.

În plus, influența Nodurilor Lunare poate amplifica puterea lui Marte în Rac. Astfel, în următoarele două luni, este important să identificăm sursele noastre de nemulțumire și furie și să încercăm să le gestionăm cu atenție, pentru a evita explozia emoțională în momente nepotrivite.

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că schimbarea semnului va aduce și în viața ta destule evenimente. Doar că lui Marte nu prea îi place în Casa a patra, mai ales că în această zonă provoacă scandal, certuri, neînțelegeri, mai ales în sânul familiei. Așa că, în următoarele două luni, nu o să ai pace deloc nici cu părinții, nici cu celelalte rude, dar nici cu partenerul. În plus, Marte în Casa a patra creează deranj în ceea ce privește zona gospodăriei. Se strică lucruri prin casă, vrei să te muti, trebuie să repari. Sau apar certuri cu vecinii, cu proprietarii, cu oamenii din apropiere. Nici liniște interioară nu o să prea ai. Vei fi destul de agitat. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte se duce în Casa a treia. Iese din casa a doua, așa că nu îți mai dă finanțele peste cap. Dar acum te agită mult. Vei fi precum Speedy Gonzales, un titirez permanent. Dacă ne gândim la partea pozitivă a acestui tranzit, vei avea un dor de ducă uimitor. Îți vei dori să te plimbi, să călătorești, să socializezi, să interacționezi, să comunici, să discuți, doar că, din când în când, este posibil să adopți un ton mai agresiv. Vei fi mai tendențios, te vei grăbi. De aceea, trebuie să ai mare grijă la tot ce înseamnă acte, documente de semnat. Nu ai răbdare să rezolvi situațiile mai încurcate. Stai departe de conflictele cu frații și surorile. Nu îi ațâța tu în perioada următoare. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se mută în Casa a doua. Și, din păcate, vine cu cheltuieli la care nu te-ai fi gândit. Te ajută, poate, să mai obții anumite venituri, doar că Marte acționează precum o seceră. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel