A murit jurnalistul Dragoș Tăbăran. Era un expert al știrilor externe și un specialist în spațiul ex-sovietic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dragoș Tăbăran
Dragoș Tăbăran
A murit jurnalistul Dragoș Tăbăran.

„Veste tristă pentru TVR și pentru jurnalismul românesc. Colegul nostru, Dragoș Tăbăran, un expert al știrilor externe și un specialist in spatiul ex-sovietic, s-a stins din viață în această dimineață.

A fost alături de Știrile TVR în toate conflictele internaționale din ultimele trei decenii. Vorbea, printre altele, limba rusă și a tradus în direct primele declarații la începutul invadării Ucrainei. Era un profesionist și un om dedicat demnității editoriale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis TVR.

Youtube video image

 

 

 

Jurnalista Csiki Camelia a transmis un mesaj emoționant:

 

„O veste tristă pentru redacția noastră de stiri și pentru mine. A plecat dintre noi mult prea devreme jurnalistul Dragoș Tăbăran, corespondent de război, analist și comentator de știri externe.

 

Un om deosebit, inteligent și unul dintre colegii cu care m-am înțeles foarte bine în ultimii ani. Îmi plăceau glumele lui smart si mai ales poveștile nostre despre istoria lumii. Am și realizat împreună o campanie despre Primul Război Mondial, care a avut mare succes.

 

Dragos a făcut reportaje despre războiul din Europa, iar eu despre cum a fost la noi Marele razboi. Era foarte deștept și avea un suflet minunat! Îmi pare tare rău că a plecat așa repede! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, Dragoș!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel