Horoscop, vineri, 6 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un careu cu Uranus. 

Mercur din Leu face din nou careul cu Uranus. Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Lilith face o conjuncție cu Nodul Sud în Balanță.  Iar acest aspect ne inhibă serios manifestarea sănătoasă a trăirilor noastre. Este posibil să ne detașăm de tot de emoții. Și să facem alianțe destul de nonconformiste. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Discursul tău va fi șocant pentru cei apropiați. Mai ales în momentele în care trebuie să lupți pentru drepturile tale. Vei fi destul de creativ. 

Taur/Ascendent în Taur

Comunicarea cu familia va avea de suferit. De aceea, ar fi bine să te asiguri că ți s-au oferit toate detaliile înainte de a trece la treabă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul dintre Mercur și Uranus te va afecta în mod direct. Stai departe de cuvintele pompoase și de promisiuni! Dar ai putea să asculți mai mult. 

Rac/Ascendent în Rac

Dacă vorbești fără să gândești, s-ar putea să te coste. Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile despre bani. Nu este treaba nimănui cât câștigi tu!

Leu/Ascendent în Leu

Mercur din semnul tău face careu cu Uranus. Ieșirea din zona de confort este necesară. Altminteri, s-ar putea ca plictiseala să îți dăuneze serios. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ferește-te cât poți de mult de bârfe, suspiciuni sau decizii luate fără argumente solide. Există riscul să fii influențat de cine nu trebuie. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți va fi destul de greu să te înțeleg cu prietenii. Mai ales dacă este vorba de planurile pentru acest weekend. Pentru că vor apărea elemente surpriză. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu îți face prea multe planuri la serviciu pentru că nu îți vor ieși! Încearcă să rămâi cât mai flexibil și să te adaptezi din mers. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Drumurile pe care le vei face vor fi pline de elemente surprinzătoare. Încearcă să nu grăbești nimic și să eviți superficialitatea. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Bugetul familiei va fi amenințat. Tu și partenerul trebuie să aveți o discuție serioasă despre bugetul la comun. Ferește-te de oamenii prea curioși!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Partenerul una zice și alta face. Și bineînțeles, că îți vei pierde cumpătul des. Comunicarea dintre voi va avea de suferit.

Pești/Ascendent în Pești

Colegii îți fac zile fripte. Dar vei învăța lecții prețioase din discuțiile cu ei. Trebuie să îți dai seama că lucrurile nu vor rămâne chiar așa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel