Grefier, după discuția cu Orban: Se pare că e lipsă de comunicare inclusiv în partid. Așteptăm votul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Orban FOTO AGERPRES
Orban FOTO AGERPRES
Reprezentantul grefierilor, Cătălin Trăistaru, a declarat că discuția cu Ludovic Orban s-a încheiat cu promisiunile privind constituirea unui grup de lucru pentru noi discuții, însă angajații așteaptă votul din Parlament privind pensiile de serviciu pentru a decide cu privire la alte proteste.

„(Premierul, n.r.) Ne-a comunicat faptul că a luat act de regimul de interdicții și compatibilități și faptul că argumentele noastre sunt îndeajuns de solide pentru a justifica menținerea dreptului la pensie, dar în aceeași situație se află și alte categorii profesionale. Tocmai de aceea s-a convenit ca în cursul dezbaterilor ample care ar trebui să aibă loc - și nu luate de azi pe mâine cu efect populist - să fie prezentate și să fie elaborat un act normativ care să respecte aceste principii și să mențină pensiile pentru categoriile care se justifică", a spus Trăistaru.

Sindicaliștii spun că grefierii așteaptă votul din plenul parlamentului pentru că "se pare că există o lipsă de comunicare inclusiv la nivelul partidului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel