Gabriel Ispas de la Pro România: Am vrut să ies în Piața Victoriei, însă am decis să stau acasă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriel Ispas
Gabriel Ispas
Gabriel Ispas, coordonator Pro România Sector 4, a explicat de ce inițial a vrut să meargă la protestul de sâmbătă, 10 august 2019, din Piața Victoriei, iar apoi s-a răzgândit.

”Am vrut sa ies in Piata, insa, vazand ca mai multi oameni politici au anuntat ca vor fi acolo, am decis sa stau acasa si sa le fiu alaturi protestatarilor cu un gand bun!

Azi am vazut o alta jandarmerie, parca reinventata dupa nenorocirile de acum un an! Jandarmi fara echipament de razboi, comunicativi, decenti! E sarcina noastra sa nu mai permitem ca vreodata statul sa fie acaparat de niste nebuni care se cred zei! E sarcina noastra sa construim institutii puternice, in slujba cetatenilor!

Ma inclin in fata voastra, dragi romani, care ati aratat si aratati ca speranta e vie si mai prezenta decat oricand! #haiRomania #putereacelormulti”, a fost mesajul lui Gabriel Ispas.

Protestul de sâmbătă din Piaţa Victoriei din Capitală a fost organizat la un an de la manifestaţiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu intervenţia în forţă a jandarmilor.

Manifestaţia a fost organizată de Tomescu Tommy Joul în calitate de reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România. Cererea fusese aprobată pentru aproximativ 250.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel