Dragomir, după audierea de la DNA, de ziua lui: Nu m-am simțit bine
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
dumitru_dragomir_DNA
dumitru_dragomir_DNA

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a oferit, joi seară, după audierea de la DNA în dosarul Antena Group - RCS & RDS, câteva declarații jurnaliștilor prezenți în fața sediului Direcției. 

"În orice caz nu m-am simţit bine, nu vreau să fac rău neapărat la cineva, dar vizavi de mine au greşit. Este treaba lor, este şantajul lor, dar să nu mă bage pe mine în chestia asta. Nu am greşit cu nimic", a declarat Dumitru Dragomir, când a părăsit sediul DNA, după aproape trei ore.

"Eu nu pot să spun scopul, asta e treaba procurorilor, treaba judecătorilor. Lupta e între doi elefanţi, eu calc pe urmele elefanţilor şi pot să-mi rup glezna nevinovat. E treaba lor, este şantajul lor, dar să nu mă bage pe mine în chestia asta pentru că eu nu am greșit, din punct de vedere legal, cu nimic. Nu am încălcat legile cu nimic.  Nu am încasat eu sau vreun membru al familiei mele sau vreo firmă de-a mea un leu din vreun contract. Domnul Ciuvică (președintele Grupului de Investigații Politice, care a publicat documente în acest caz) a venit cu un contract care era rupt din context, sunt mai multe addendum-uri la contract", a mai precizat Dragomir.

Acesta a arătat și felul în care a fost asociat cu RCS & RDS: "A fost o asociere între două firme: una care a venit cu peste 11 milioane, firma mea, şi firma RCS & RDS, care a venit în proporție de vreo 20 la sută. Pentru asta RCS lua 15 la sută pe aproape 10 ani şi în ultimii ani lua întregul câştig al asocierii, şi atunci unde este neregula. Păi unde e neregula? Înseamnă că eu n-am voie nici măcar să mă uit la RDS & RCS pe cablu, că-s incompatibil, dacă-s şef la Ligă?", a mai spus Mitică Dragomir.

Întrebat dacă a mers să vorbească cu administratorul RCS & RDS la rugămintea Antena Group sau dacă a aranjat întâlnirea, Dragomir a răspuns: Nu am mers. Nu. I-am zis lui Sorin Alexandrescu: Du-te, mă, de aici cu vaca... ce treabă am eu cu Bendei. Și-așa eu sunt în relații proaste și cu Bendei şi cu Oprea. Eram amic cu Alexandrescu, venea la mine mereu, i-am mai făcut niște facilităţi... a întârziat cu plăţile la ligă", a mai povestit Dragomir jurnaliştilor.

El ar fi primit 1,7 milioane de euro pentru ca RCS & RDS să primească drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel