Dorel Vișan, întâmplare neștiută: Mi s-a oprit respiraţia de durere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dorel Vişan a fost invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars unde a povestit o întâmplare neștiută de public.

Acum câţiva ani, actorul a trecut printr-o traumă gravă. Întreaga palmă i-a fost arsă, dar iată că s-a vindecat fără să-i rămână niciun semn.

"Propolisul cu miere se pune indiferent de proporţii pe pielea ars. Eu personal am şters odată un disc unde făceam fripturi şi mi-a intrat toată mâna în ulei încins. Mi s-a oprit respiraţia de durere. N-am leşinat, am mers spre casă şi aveam un borcan cu tintură de propolis. Am avut inspiraţia genială să-mi bag mâna în propolis. Mi-a luat durerea în câteva secunde, nu m-a mai durut, nu s-a băşicat mâna şi s-a vindecat fără nicio urmă. Pe orice rană este pusă, tintura de propolis sau propolisul ajută", a declarat artistul.

Fiind apicultor înrăit, maestrul a dat şi o lecţie de viaţă legată de sănătate şi veninul albinelor, scrie Spynews.

"Acum mai nou am făcut o cură de venin de albine la încheieturi. Iei două albine pe zi timp de două săptămâni. Se pun în general la genunchi, sunt trei meridiane importante: splină, stomac, ficat. Se pun în general pe meridiane. Veninul de albine este extraordinar. Sunt nişte cutii speciale şi mi-am făcut şi eu cu care poţi transporta albinele. Cam 40-50 de albine încap. Le pui mâncare, un făgurel. Sunt bune pentru orice. Se prinde o albinuţă, se pune în locul unde vrei să te înţepe şi o apeşi puţin ca să n-o deranjezi. Te înţeapă, moare, şi laşi acul acolo 15 minute. Acul are sistem nervos independent şi el pulsează. După ce albina te-a înţepat, el pulsează încă 15 minute", a povestit Dorel Vişan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel