Dinamo - CSU Craiova, 21 iulie. Trafic restricţionat în zona Arenei Naţionale
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Arena Nationala
Arena Nationala
Duminică, 21 iulie 2019, începând cu orele 21:00, pe Stadionul "Naţional Arena" va avea loc meciul de fotbal dintre DINAMO BUCUREŞTI şi CSU CRAIOVA.

Începând cu ora 19:00, se va restricţiona traficul rutier, cu excepţia S.T.B., progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după cum urmează:

- Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

- Str. Serg. Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţionala şi B-dul Basarabia, cu excepţia riveranilor şi a celor ce au parcarea C.

Începând cu orele 22:00, din data de 20 iulie se va restricţiona parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Naţional Arena.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule:


* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel