Dilema zilei: ieșirea USR-PLUS de la guvernare. Anca Dragu: Cu acest mandat mergem la Cotroceni
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 14 apr, 17:14
Foto Facebook / Anca Dragu
Anca Dragu a vorbit despre posibilitatea ieșirii de la guvernare a USR-PLUS.

Anca Dragu, președintele Senatului României, a intervenit telefonic la Antena 3 și a vorbit despre posibilitatea ca USR-PLUS să iasă de la guvernare:

„Noi credem în această coaliție și noi credem că actuala coaliție este singura care poate să implementeze programul de guvernare și care poate să implementeze reformele de care România are nevoie. Noi nu-l mai susținem pe premierul Florin Cîțu și nu mai avem încredere în domnia sa ca premier. Trebuie să avem discuții la nivelul coaliției“, a precizat Anca Dragu.

Iese USR-PLUS de la guvernare?

„Nu se pune problema așa. Insist asupra faptului că noi credem în dialog în interiorul coaliției și în această coaliție. Vrem să găsim o soluție. Ar fi fost foarte bine ca soluția să fi venit înaintea demiterii ministrului Voiculescu. Eu aș vrea să ne așezăm la masă și să revenim la dialog, e singura soluție prin care această problemă se poate debloca.

Mandatul pentru Cotroceni e foarte clar și spune că demiterea unilaterală a unui ministru din Guvernul Cîțu ar fi trebuit discutată și noi nu mai avem încredere în acest premier“, a spus președintele Senatului.

VEZI ȘI   -   Surse - Klaus Iohannis a chemat liderii coaliției la consultări

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro