Deputat PSD: Să-mi retragă decorația. Am luptat în Revoluția asta de doi bani
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După ce s-a trezit cu mașina vandalizată, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că cineva încearcă astfel să-l intimideze pentru a nu mai vorbi despre ”abuzurile procurorilor”.

"Eu am fost plecat în Israel ca președinte al PSD diaspora, am avut întâlniri cu organizațiile mele în virturea pregătilor pentru alegerile parlamentare. M-am întors marți noaptea. În timpul ăsta, mașina mi-am lăsat-o în același loc în care o las de zece ani pentru că e protecție, e pază. (...) Probabil dacă domnii de la SRI ar fi mai atenți să-i mai protejeze pe politicieni și familiile lor în loc să-i asculte non-stop, ar fi reușit să facă ceva.

M-am trezit ieri pe la 2.00-3.00 după-amiază, mi-am luat bagajele, m-am urcat în mașină și nu m-am uitat, că nu-ți trece prin cap că și se poate întâmpla așa ceva", a zis deputatul PSD.

[citeste si]

Cătălin Rădulescu a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție. În mod ironic, la un moment dat, acesta a primit interdicție de a părăsi țara.

"E un dosar fără niciun fel de probă, doar cu înregistrări telefonice. Nicăieri în lume nu se mai petrece așa ceva! Eu o să tac cât o să mai tac, dar... Am avocați care au fost procurori generali. Când au văzut ce dosar la comandă mi s-a făcut...

Eu nu dau vina pe nimeni. Eu cred că eu, nebun, m-am trezit noaptea și am tras în mașina mea fără să am pistol, fără să am nimic. Dar îi rog pe cei care vor să țină țara asta democratică să-mi retragă decorația pe care mi-a dat-o președintele Iohannis acum două săptămâni ca luptător cu rol determinant în Revoluția asta de doi bani în care am luptat și să-mi spună și mie cineva cum ajungi după 25 de ani să pățești așa ceva!", a mai comentat Rădulescu la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel