Demisie din PNL. Calimente: ”A fost picătura care a făcut ca paharul să se reverse”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul Mihaiță Calimente, care a demisionat marți din PNL și a trecut la ALDE, a vorbit despre despre decizia de a pleca din Partidul Liberal.

”Treptat, toate ideile lui Traian Băsescu au început să fie exprimate de PNL. Nu credeam că se poate să fie băsism fără Băsescu”, a spus deputatul Mihăiţă Calimente, șeful Comisiei SIE, la A3.

Calimente a mai precizat că înainte de a lua decizia să demisioneze a avut o discuție cu Adriana Săftoiu, cea care a fost o apropiată a lui Traian Băsescu pe vremea când acesta era președinte.

”Am avut o discuție cu Adriana Săftoiu. Ea a fost picătura care a făcut ca paharul să se reverse”, a precizat Calimente, care a adăugat că nu a discutat nici cu Blaga, nici cu Gorghiu înainte de a spune că demisionează din PNL.

”Săftoiu mi-a spus că e nemulțumită de activitatea mea și eu am considerat că asta e o jignire, că eu am crezut că mi-am făcut datoria în campanie. Mi s-a reproșat că unii colegi se plâng de mine că sunt dur, că nu am o relație bună cu ziariștii”, a explicat Calimente.

Totodată, deputatul a precizat că, odată cu demisia, va renunța și la funcția sa de președinte al Comisiei SIE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel