Curse de linie la Aeroportul Băneasa. Alexandru Ivan: Vă dau o veste bună!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandru Ivan, directorul Companiei Naționale Aeroportui București, a discutat despre cursele de linie de la Aeroportul Băneasa, dând drept exemplu Ungaria, în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, organizată de Trustul de presă DC Media Group.

"Aş începe prin a vă dea o veste bună, despre un upgrade la Aeroportul Băneasa, unde nu au mai operat curse de linie de 7 ani și care va fi repus pe harta aeroportuilor comerciale. Nu este o simplă dorință. Să nu uităm că redeschdierea Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu este prevăzută și în programul de guvernare. Licitația a fost deja lansată pentru analiză", a declarat Alexandru Ivan.

La evenimentul organizat de DC Media Group mai participă premierul Viorica Dăncilă și Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Niculae Bădălău, Ministrul Transporturilor.

De ce marile proiecte de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie pentru a finaliza proiectele demarate până în prezent, sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită LIVE, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel