Criza coronavirusului în România. Primarul Toma, puternic semnal de alarmă: Siguranța alimentară a României, în mare pericol!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul Constantin Toma de la Buzău trage un semnal de alarmă în privința alimentației românilor în perioada crizei COVID - 19.

”România în pericol! Europa și toată lumea este aproape în prag de blocaj fizic. Siguranța alimentară a României este în mare pericol!
România importă aproape orice în agricultură și peste 70% din mâncare!


S-a înființat prin Hotărâre de Guvern, Banca de Gene a României pentru legumicultură, floricultură, plante medicinale și aromatice, la Buzău și domnul ministru Adrian Oros blochează funcționarea sa.


Cel mai bun ministru al agriculturii de după 1990, Petre Daea a creat 19 programe de revitalizare a agriculturii și alimentației în România, creându-se condițiile necesare pentru siguranța alimentară a românilor.


Rog pe toți politicienii români responsabili să-și dea mâna, pentru salvarea țării, pentru că dacă de Coronavirus se mai poate scăpa, de foame niciodată!


Atașez două articole difuzate de curând care ne-au cutremurat:


- unul publicat de "Ferma Media Group" și unul publicat de fostul ministru Petre Daea.


Să luăm aminte și să dovedim dragi politicieni că suntem români!


https://www.agroinfo.ro/.../atentie-romania-fermierii-desfaso... https://www.facebook.com/1748952812064420/posts/2313122665647429/?sfnsn=mo”, a fost mesajul lui Constantin Toma, primarul Buzăului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel