Creatorii serialului 'Urzeala Tronrilor' renunţă la realizarea unei noi trilogii 'Star Wars'
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului de succes 'Urzeala Tronurilor' ('Game of Thrones'), au renunţat la proiectul de a realiza o nouă trilogie de science-fiction 'Star Wars' creată de George Lucas, au informat luni mass-media americane citate de EFE.

Principalul motiv al renunţării lui Benioff şi Weiss este lipsa de timp ca urmare a angajamentului încheiat cu Netflix, compania cu care au semnat un acord în august. 'Iubim 'Star Wars'. Când George Lucas l-a creat, ne-a creat şi pe noi', au spus Benioff şi Weiss. 'Să ajungem să vorbim despre această saga cu echipa 'Star Wars' a fost o emoţie de neuitat şi vom fi mereu îndatoraţi acestei saga care a schimbat totul. Dar nu există atâtea ore într-o singură zi şi nu putem să fim fideli atât 'Star Wars' cât şi proiectelor noastre pentru Netflix. Cu tristeţe trebuie să ne dăm de o parte', au adăugat ei. 'David Benioff şi Dan Weiss sunt povestitori incredibili. Sperăm să-i avem alături în călătoria noastră când se pot distanţa de agenda lor plină pentru a se concentra asupra 'Star Wars, a declarat la rândul său preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, care a lăsat uşa deschisă pentru o colaborare viitoare.

Benioff şi Weiss au încheiat anul acesta o epocă cu 'Urzeala Tronurilor', care prin cel de-al 8-lea şi ultim sezon a pus capăt unui fenomen istoric în televiziune ce a captivat milioane de spectatori din întreaga lume. În februarie 2018, amândoi s-au orientat spre 'Star Wars' pentru a crea trei noi filme, independente de saga Skywalker. Era prevăzut ca primul dintre aceste filme 'Star Wars', avându-i la cârmă pe Benioff şi Weiss, să fie lansat pe ecrane în 2022.

În drumul lor spre o galaxie foarte îndepărtată s-a interpus Netflix, care i-a angajat în august pentru a dezvolta producţii audiovizuale pentru această platformă. Publicaţia The Hollywood Reporter asigură că gigantul digital i-a angajat pentru suma de 200 de milioane de dolari. Renunţarea celor doi creatori nu va lăsa goală rampa de lansare a 'Star Wars', care are numeroase proiecte pentru viitorul apropiat. La 20 decembrie va avea premiera 'Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker', care va încheia actuala trilogie; iar la 12 noiembrie va fi lansat 'The Mandalorian', primul serial cu acţiune reală 'Star Wars' ce va inaugura serviciul de 'streaming' Disney+, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel