Codrin Ştefănescu: Tăriceanu, tot mai singur. Sfătuit greşit intenţionat, ca să i se facă loc lui Barna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Codrin Ştefănescu transmite un mesaj despre Călin Popescu Tăriceanu, la o zi după ce Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, cu susţinerea PSD, în ciuda faptului că liderul ALDE a respins această propunere.

"Tăriceanu devine tot mai singur şi tot mai trădat de apropiaţi pe zi ce trece. Şi încă nu înţelege că 'băieţii' l-au sfătuit greşit şi au făcut-o intenţionat. Ca să i se facă loc lui Barna...", scrie Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul grupului senatorial al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat marţi, după ce Teodor Meleşcanu a fost votat preşedinte al Senatului, că va sesiza Curtea Constituţională pentru modul în care acesta a fost ales.

"Am aflat rezultatul votului şi constatăm, cei din grupul ALDE, că această alegere s-a făcut cu încălcarea prevederilor Regulamentului, drept pentru care vă aduc la cunoştinţă că acest lucru nu va rămâne fără urmări, vom face sesizare la CCR şi îi invit pe cei care sunt de acord cu acest punct de vedere să îşi depună semnăturile pe sesizarea Curţii, pe care o vom pregăti imediat", a afirmat, ieri, Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel