Chirieac: Iohannis, fractură logică. E mulțumit că a încălcat Kovesi Constituția?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis, prezent la Bruxelles pentru participarea la Summitul NATO, a declarat că în niciun moment nu s-a gândit să nu respecte decizia Curții Constituționale în ceea ce privește revocarea din funcția de procuror-șef DNA a Laurei Codruța Kovesi. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarația președintelui.

Președintele României, Klaus Iohannis, se află în acest moment la Bruxelles pentru a participa la Summitul NATO. Șeful statului a afirmat în cadrul unei declarații de presă că nu s-a gândit nicio clipă să nu respecte Constituția, dar că este foarte mulțumit de activitatea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef DNA.

BREAKING NEWS De ce a revocat-o Iohannis pe Kovesi. Laudă pentru DNA

Bogdan Chirieac este de părere că există o fractură logică în declarația președintelui României.

''Dacă în legătură cu summitul NATO, domnul președinte a avut un discurs diplomatic, în cazul DNA există o fractură logică. În cererea de revocare s-a arătat că doamna Kovesi a încălcat Constituția. Și există niște daune majore acolo. Dincolo de ce relatează presa despre episoadele de război, un om care a murit după șase ani  a fost achitat pentru faptele presupuse de DNA. Dar altminteri, președintele a avut acea reacție pentru că doamna Kovesi a încălcat Constituția. Dânsul a spus că e foarte mulțumit de doamna Kovesi și de activitatea DNA. E mulțumit că doamna Kovesi a încălcat Constituția? Aici este o fractură logică., a spus analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel