Chirieac: Este o lecție de politică pe care Băsescu a oferit-o lui Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu ucraina
basescu ucraina

Bogdan Chirieac a comentat declarațiile pe care Traian Băsescu le-a făcut la scurt timp de la încheierea ședinței CSAT care a avut loc duminică, 2 februarie.

"Traian Băsescu l-a pus implicit într-o poziție delicată pe Victor Ponta. În timpul catastrofei aeriene, șeful statului era în Israel, iar premierul era la televiziune și după aceea la o întâlnire cu niște ziariști. Traian Băsescu a reproșat lipsa de coordonare.

De asemenea, președintele a insistat asupra faptului că șefii militari ai Serviciilor Secrete - în afară de Opriș, i-a mai citat și pe d-nii Coldea, de la SRI și Predoiu, de la SIE - nu pot fi schimbați la ordin politic. Ceea ce înseamnă că domnii aceștia vor fi trup și suflet cu Traian Băsescu, nu cu Victor Ponta! A  fost o lecție de politică pe care președintele i-a oferit-o premierului", a explicat Bogdan Chirieac.

Traian Băsescu a mai făcut o declarație foarte importantă: "Instituții ca MApN, Directia de Informații a Apărării, SRI, SIE, Aviația militară, când s-au aflat în diverse situații de urgență și au fost sub coordonarea mea, ne-am atins obiectivele. Două dintre situații sunt arhicunoscute: eliberarea ziariștilor din Irak și aducerea în țară a lui Omar Hayssam".

Legat de acest subiect, Bogdan Chirieac a spus: "Traian Băsescu a zis că atunci când dânsul a coordonat ceva, rezultatele au fost pe măsură. Când nimeni nu a coordonat nimic, rezultatele au fost dezastruoase".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel