"Austria s-a dovedit a nu ne fi deloc un prieten”. Av. Andrei Florin-Mircea: Foarte rece și împotriva noastră
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
FOTO: IMAGO/Andreas Stroh via Reuters Connect
FOTO: IMAGO/Andreas Stroh via Reuters Connect
Avocatul Andrei Florin-Mircea, candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre aderarea României la Schengen și respingerea Austriei.

"Austria s-a dovedit a nu ne fi deloc un prieten. A fost cumva surprinzător... Noi suntem, ca popor, entuziaşti, primitori, ne bucurăm când vine un străin, încercăm să se simtă bine la noi în ţară, să îl ajutăm. S-a dovedit că deschiderea noastră nu se potriveşte cu mentalitatea şi caracterul Austriei. Austria a fost foarte rece, foarte închisă şi chiar împotriva noastră direct, după cum ştim situaţia Schengen", a spus avocatul Andrei Florin-Mircea, la DCNews TV.

Totul, în contextul în care Partidul Libertății din Austria l-ar împinge pe Nehammer sa joace acest "atuu" politic. "Eu înțeleg poziția politică a lui Nehammer.... Acest partid este în sfera extremistă", a punctat candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1.

Interviul integral, în materialul video de mai jos:

Alternativa Dreaptă, înființat în anul 2018, este singurul partid conservator din România. În prezent, este singurul partid românesc afiliat la grupul european al partidelor conservator-reformiste (ECR) condus de Georgia Meloni, prim-ministrul Italiei. 

Partidul militează pentru protejarea libertăților individuale, libertatea de exprimare și de conștiință, a familiei, credințelor și tradițiilor, pentru reducerea birocrației și limitarea intervenției statului în economie, pentru încurajarea micilor întreprinzători, pentru reducerea taxelor și impozitelor. Alternativa Dreaptă susține, alături de alte partide conservatoare, proiectul unei Europe a statelor suverane egale, care cooperează pentru binele comun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel