Ce spune Luminița Perijoc despre presupusul viol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
perijoc
perijoc

Luminița Perijoc, tânăra din Tulcea acuzată că a violat un taximetrist, susține că este nevinovată.

Aceasta a spus, după ce a fost audiată de procurori, că taximestristul Nicu a intrat de bunăvoie în casă.

"Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat în acea noapte, dar ştiu sigur că nu l-am forţat să intre în casă, din contră, el a insistat să intre şi să bem un pahar de vin amândoi şi nimeni nu l-a forţat să întreţină relaţii sexuale cu mine, ceea ce nu s-a întâmplat", a declarat Luminiţa Perijoc.

Mama Luminiței a declarat săptămâna trecută că fiica ei nu poate fi agresoare, ci victimă.

“După ce a ajutat-o cu nişte cumpărături, Luminiţa l-a invitat în bucătărie, la un pahar cu vin. S-a dus în dormitor să ia banii, să-l plătească, s-a întors şi atunci s-a dat la ea… Nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat! O fi sărit pe ea, că e tânără şi frumoasă, nu ştiu… S-a apărat şi ea cum a putut!”, a declarat mama fetei.

Taximetristul Nicu este regizor și actorul princpial în filmul reconstituirii violului.

”Pentru ca dezvăluirile lui să aibă greutate, Nicu a fost protagonistul unei reconstituiri cum nu a văzut România. Filmarea scenelor regizate chiar de el a avut loc târziu, după ora 22.00, într-o cameră de hotel şi totul a decurs exclusiv după indicaţiile lui Nicu. Tot după indicaţiile lui, echipa Cancan a încercat să recreeze atmosfera din apartamentul violatoarei, mutând piesele de moblier existente în camera de hotel. Odată rezolvat acest aspect, actorul principal a intrat în scenă, însoţit de bruneta Roxana Marinescu, modelul care a jucat rolul Luminiţei Perijoc.”, scrie cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel