România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 11 mai, 16:24
Cataramă, DOSAR PENAL în scandalul Covid-19. Mircea Badea: Eu mă ofer de-acum!
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Cataramă, după ce a fost într-o localitate din Ialomița, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Mircea Badea a comentat acest subiect spunând că, în România, răspunsul la orice este pușcărie.

”Îi iau apărarea lui Viorel Cataramă. De ce are dosar penal?! Demersul lui mi se pare stupid, dar ce a făcut de este penal? Cu ce a zădărnit combaterea bolilor? Dacă, de exemplu, să zicem că vrea să se sinucidă? Îi faci dosar penal și pentru acest lucru? Adică ce a făcut Viorel Cataramă?!

În țara aceasta, răspunsul la orice este pușcărie. Toată lumea la pușcărie! Ca să nu mai stau în suspans, dacă tot este pușcărie la orice, eu mă ofer de acum: n-aș putea să fac pușcărie acum ca să-mi văd apoi de treabă?”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Cataramă, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal.

Procurorii spun că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Viorel Cataramă spune că nu există motiv pentru deschiderea unui dosar penal pe numele său și crede că nu a încălcat legea când a mers la Bărbuleşti, unde sunt înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro