Care sunt ciocolatele cu cele mai multe E-uri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Potrivit unui studiu făcut de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, ciocolata Novatini cu căpșuni conține cele mai multe E-uri, la polul opus fiind Anidor Intense Noir.

Novatini Căpșuni și Poiana Cremă Vișine conțin 8 E-uri. Cele două sunt urmate de două sortimente Primola, Fresh Cherry și Fresh Lemon, care au fiecare câte 7 astfel de substanțe. Pe locul trei se află două sortimente de Africana (Tabletă cu cremă căpșune și Tabletă cu cremă rom), unul de Novatini (Cappucino) și unul de Poaina ( Frișcă și Căpșune), toate având câte 6 E-uri în compoziție.

La polul opus, ciocolatele cu cele mai puține E-uri sunt Intense Noir Ciocolata amăruie 80% cacao și Charme Noir Ciocolată amăruie 70% cacao, care nu conține nicio astfel de substanță.

Majoritatea sortimentelor Heidi conțin doar un singur E, E 322 Lecitină din soia.

VEZI AICI STUDIUL

Citește și: Studiu: Mirinda – cei mai mulți coloranți, Fanta Madness – cel mai mult zahăr, Frutti Fresh – triumful chimiei

Află care sunt ciocolatele cu cele mai multe calorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel