BOMBĂ pentru un apropiat al lui Clotilde Armand. Tudorache: Din informațiile pe care le am, va sfârși în pușcărie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul Daniel Tudorache a vorbit despre un apropiat al lui Clotilde Armand despre care crede că ”va sfârși în pușcărie!”.

Edilul de la Sectorul 1, care candidează pentru un nou mandat, l-a criticat pe Dănuț Ioan Fleacă, fost director general în cadrul DGASPC Sector 1, și i-a prevăzut un scenariu sumbru: închisoare. Vorbim despre un apropiat al lui Clotilde Armand.

”DGASPC a avut o conducere total deficitară! A fost un director cu probleme penale! (...) Vreau să știu ce faceți cu instituțiile de acest fel care ar trebui să protejeze persoanele vulnerabile”, a zis Adriana Bahmuțeanu.

”Am avut un director la DGASPC, Ioan Fleacă, pe care cu greu l-am dat afară. Acum este consilierul doamnei Clotilde Armand. Se uită la el ca la o icoană. Îl citează în postările dânsei. L-am dat afară. L-am mutat de la DGASPC. Ne-a atacat în instanță, iar instanța ne-a obligat să-l punem pe post. Într-un final, am reușit să-l scoatem de acolo. Noi i-am intentat procese. Cred că va sfârși în pușcărie pentru tot răul pe care l-a făcut la Primăria Sectorului 1 în cei 19 ani cât a lucrat”, a zis Daniel Tudorache în cadrul unei dezbateri electorale difuzate pe DC News.

”Nu înțeleg cum Clotilde Armand poate cita dintr-un individ cercetat penal!”, a completat Adriana Bahmuțeanu. 

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu l-a întrebat pe Daniel Tudorache dacă știe cumva că Ioan Fleacă cumpăra o folie de paracetamol cu 50 lei pentru un cămin de bătrânici. Primarul a zis: ”Am auzit și eu. Am făcut plângeri la Poliție pe tema aceasta. Poliția cercetează. Din informațiile pe care le am, el va sfârși în pușcărie pentru că acolo îi este locul”.

Iată întreaga dezbatere despre acest subiect:

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel