Blaga: Nu puteam să fim la putere trecând peste cadavre. Vom duce PNL la guvernare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Vasile Blaga - PNL
Vasile Blaga - PNL
Vasile Blaga a declarat vineri, la Eforie Nord, că guvernul tehnocrat a fost o necesitate, dar că acesta îşi arată limitele şi este nevoie de un guvern politic.

'Guvernul tehnocrat a fost o necesitate. Nu puteam noi, PNL, să fim la putere trecând peste cadavre (...). Şi noi şi PSD-ul am susţinut acest guvern. Evident că, din primul moment, în stil propriu, PSD-ul s-a dezis de el. Dar, pe de altă parte, şi guvernul tehnocrat îşi arată limitele. De aceea este nevoie de un guvern politic, le-a spus Blaga participanţilor la Şcoala politică a Tineretului Naţional Liberal. 

[citeste si]

Ce au cerut românii anul trecut? Reformarea clasei politice. Ce vedem? Pe de o parte, un PSD pe care lucrul acesta nu îl interesează, pentru că rămâne într-un electorat captiv, se bazează pe un electorat care crede în statul paternalist, pe partea cealaltă, nişte Albă ca Zăpada - termenul e consacrat de câţiva ani. Nişte oameni care spun că totul e apă şi pământ, ei sunt salvarea naţiunii, dar nimeni nu ştie cu ce s-au ocupat până acum. La mijloc este Partidul Naţional Liberal, care a ales drumul echilibrului, adică o construcţie a unui mare partid, îmbinând experienţa unora şi tinereţea şi dorinţa de afirmare a altora. Vă garantez că împreună vom duce PNL la guvernare, a afirmat Vasile Blaga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel