Băsescu a lăudat doi miniștri, pe șeful TSD l-a comparat cu Drăgușanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Traian Băsescu i-a lăudat din nou pe apropiații săi, Elena Udrea și Emil Boc, luni seară, la B1 Tv, dar a spus că îi apreciază și pe Ioana Petrescu și Cristian Bușoi, actualul ministru al Finanțelor, respectiv fostul șef al CNAS.

"Îmi place doamna Petrescu de la Finanțe. Nu o cunosc. Referințele sunt foarte bune însă nu a condus o instituție și cu atât mai mult de asemenea dimensiuni, trebuie să avem răbdare trei-patru luni", a spus Băsescu, care crede că absolventa de Harvard "le va pune pielea pe băț evazioniștilor".

Șeful statului a mustrat presa pentru că nu acordă mai mult spațiu politcienilor tineri și bine pregătiți, precum fostul liberal propus la Sănătate, Cristian Bușoi.

"Cine e domnul care a fost la CNAS? Bușoi. Luați-l pe el și uitați-vă la el", a declarat Traian Băsescu.

Șeful statului nu a putut să indice și un tânăr social social-democrat pe placul său. Întrebat dacă nu-l preferă pe șeful Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, Băsescu a răspuns: "Putem să-l punem în tandem cu Bianca Drăgușanu. Nu e o reușită varianta cu Sturzu. Toți sunt pervertiț (tinerii de la PSD)", a adăugat șeful statului.

"La PSD, în afară de Dragnea, care e mai aplicat pe administrație, toți sunt propagandiști: Ponta, Șova, habarniști-propagandiști", a mai spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel