Banciu: Pora și "piciorușul de panteră". Plus: Cum ridică tensiunea
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Ținta de luni seară a lui Radu Banciu, din cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a fost jurnalista Andreea Pora. Deși este una dintre cele mai dese prezențe la același post de televiziune, Banciu a spus că Pora este „una dintre cele mai conflictuale doamne”, care ar fi în stare „să se certe singură” în emisiuni.

Sandalele și "piciorușul de panteră"

Prima problemă a lui Banciu au fost sandalele cu care a venit Pora încălțată în emisiunea lui Robert Turcescu- „aceleași de vara trecută”. „Pentru cei care n-au putut să vadă emisiunea lui Robert Turcescu, pe care nu puteam să-l ratăm, dar nu puteam nici să nu-l istorisim: pe sub această masă, la un moment dat, fiind foarte atent la Andreea Pora, am văzut cum s-a reîntors sandaua de vara trecută, sandaua despre care vorbeam în fiecare zi. Ca un picior de panteră ieșea pe sub masă sandaua doamnei Pora. Avea aceleași sandale de vara trecută pentru că de-abia așteptam să dea mugurul un pic pe copaci, să înverzească un pic afară, să se mărească ziua ca să poată și Andreea Pora să renunțe la bocancii ăia de vreme rea și să-și ia săndăluțele. Le-am văzut. Și ieșea un picioruș de panteră”, a spus Banciu, scrie AM Press.

Cum ridică Andreea Pora tensiunea

A doua problemă- comportamentul. „De aici înainte, n-o să vă mai vorbesc despre asta, aveți libera alegere de a căuta sandalele doamnei Pora, una din cele mai conflictuale doamne din media românească. Probabil că de asta și vine cu o asemenea frecvență, întrucât poate să strice o emisiune din nimic. Ăsta e punctul prost. Dar punctul bun este că și dacă nu se întâmplă nimic, Andreea Pora poate să ridice tensiunea într-atât încât să facă emisiunea de privit. Provoacă o ceartă din nimic!”, a spus Banciu.

Singură, cu masa, cu ziarul

El a adăugat „Da, Andreea Pora este capabilă să se certe și singură. Este capabilă să-și toarne și apa în cap, să-și pună poșeta în cap, să facă ceva. Ați văzut, se joacă cu telefonul, scrie, este extrem de activă în cadrul unei emisiuni. Și chiar dacă nu are două țațe lângă ea, va putea, sigur că da, să se certe cu ziarele, cu masa, să dea cu capul de masă", a conchis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel