Au început concedierile la Nokia - Jucu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto: ANOFM
foto: ANOFM

Primii angajati "externi" de la fabrica Nokia de la Jucu au primit duminica dimineata, la iesirea din schimb, hartiile de disponibilizare, insotite de o recomandare.

Sefii de la Nokia i-au trimis pe muncitori acasa cu o scrisoare de apreciere: "In timpul perioadei in cadrul companiei a parcurs cu succes instruirile si a demonstrat abilitatile cerute conform Pachetului Intern de Instruire Dezvoltare".

In documentele primite, angajatii sunt informati ca mai primesc si bonuri de masa pe urmatoarele doua lunil, dar nu se spune nimic despre salariile pe lunile noiembri si decembrie.

"Am fost putin contrariati pentru ca la sedinta de sambata, 30 octombrie, s-a spus ca primim salarii si pe noiembrie si decembrie, chiar daca suntem disponibilizati de la 1 noiembrie. Probabil ca a fost o omisiune, pentru ca ne-au spus ca documentele de somaj le putem ridica numai intre 5 si 31 ianuarie 2012. Ramane de vazut ce vor afla si ceilalti colegi care vor fi dati afara duminica seara si din cele doua ture de luni, 1 noiembrie", a declarat un angajat disponibilizat duminica dimineata, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, scrie stiridecluj.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel