Atac la politicienii din vârf. ”Noi eram cu toporul deasupra capului”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Marian Munteanu-Mineriada
Marian Munteanu-Mineriada
Marian Munteanu a subliniat importanța pentru România a alianței cu partenerii Occidentali și SUA în detrimentul Rusiei. Președintele formațiunii politice Alianța Noastră România a precizat ferm faptul că parteneriatul este posibil doar prin respectarea drepturilor și intereselor românilor.

”Vecinul nostru era URSS-ul, România era în Tratatul de la Varșovia, adică în pactul militar al URSS-ului. Iar noi, ceream să intrăm în NATO, să intrăm în UE, în condițiile în care eram cu toporul deasupra capului. Noi, generația noastră a împins de fapt România în NATO, nu politicienii de la vârf care vor să ne ducă în CSI (nr. Comunitatea Statelor Independente), în URSS.

Aduceți-vă aminte că Iliescu s-a dus până la Moscova, el voia cu Moscova! Deci, opțiunea generației noastre și a țării întregi pentru NATO este clară și definitivă. Cu toții avem o opțiune fermă de loialitate și de fidelitate față de partenerii noștri, însă, nu fără a respecta drepturile noastre aici și interesele noastre aici”, a spus Marian Munteanu la DC NEWS LIVE.

[citeste si]

 Vedeți întreaga declarație începând cu minutul 59:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel