Arbitrul Radu Petrescu l-a făcut pe Florin Gardoş "puşcărie de fotbalist" pe teren. Reacţia fotbalistului. "Cine e de vină? Ştia şi el că mi-a dat un galben prostesc"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Academica Clinceni
Foto: Academica Clinceni
Florin Gardoş, fostul fundaş al celor de la FCSB, Southampton şi Academica Clinceni, dar şi al naţionalei României, a spus că a fost jignit de arbitrul Radu Petrescu chiar pe teren. 

"Am avut și eu destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis mie că-s pușcărie de fotbalist. Pe vremea când eram la Clinceni. Așa mi-a zis, că-s pușcărie de fotbalist. Ce să mai, poți să mai zici ceva?

Mi-a zis asta în timpul meciului. Am reacționat urât, l-am înjurat și nu mi-a dat cartonaș, dar mi-a zis că-s pușcărie de fotbalist. Cine e de vină aici, el că nu mi-a dat roșu?

Asta e reacție de arbitru profesionist? Îi spui că e pușcărie de fotbalist sau îi dai roșu? Îmi dăduse galben. El a fost conștient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a dezvăluit Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Gardoş a recunoscut că şi-a înjurat un fost antrenor 

Este vorba despre Devis Mangia, fost antrenor la Universitatea Craiova. 

"Nu se poate reproduce, dar l-am înjurat! L-am înjurat… Nu de mamă. Mi-am pierdut cumpătul. Eu nu m-am certat cu niciun antrenor, 25 în total, dar cu el nu m-am putut înțelege de niciun fel.

Nu-i înțelegeam explicațiile că vrea să fiu lângă echipă, că nu câștigaseră niciun trofeu, că aveam experiența de a câștiga trofee și pot să-i ajut. Cum să-i ajut nejucând? Speaker motivațional putea să găsească în altă parte. Se umpluse paharul.

Nu aș vrea să zic că avea ceva personal cu mine. Pur și simplu avea o viziune a fotbalului diferită față de mine. Eu las pe seama faptului că el nu a jucat fotbal la un anumit nivel. Sunt lucruri pe care le simți. Eu am mai vorbit, din punct de vedere tactic, Mangia se află în top trei antrenori cu care am lucrat.

Doar că era foarte încăpățânat și nu lăsa pe nimeni să-și facă treaba în pătrățica lui. El voia să fie și doctor, și conducător, de toate. Nu exista o întrebare tactică pe care să i-o pui și să nu știe să-ți răspundă. Unul dintre cei mai buni antrenori care au trecut prin fotbalul românesc”, a spus Gardoș, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel