Data publicării:

Cu autoturismul în lac: tentativă de sinucidere. Căutări intense

Autor: Mircea F. Cristian | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat din Covăsânţ a plonjat cu autoturismul într-un lac din judeţul Arad, vrând să se sinucidă.

Trupul unui bărbat din comuna Covăsânţ, judeţul Arad, care a plonjat cu autoturismul în lacul Ghioroc, vrând să se sinucidă, este căutat, miercuri, de salvatorii ISU, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. Potrivit martorilor, după o ceartă cu soţia, bărbatul ar fi decis să se sinucidă plonjând cu autoturismul în lacul din localitatea Ghioroc.

A urcat la volanul autoturismului personal, şi-a sunat prietenii cărora le-a spus ce vrea să facă şi a pornit spre lac. Ajuns acolo, a ambalat motorul autoturismului şi s-a aruncat cu el în apă, sub ochii prietenilor săi, care se îndreptau cu autovehiculele spre lac în încercarea de a-l determina să renunţe la planul său. La faţa locului au fost trimişi poliţişti, pompieri şi cadre medicale.

Pompierii au găsit autoturismul scufundat în apele lacului, la o adâncime de aproximativ 15-20 de metri, şi, după trei ore de intervenţie, au reuşit să îl scoată la mal. Autoturismul care a fost scos din apă avea geamurile de la portiere coborâte şi airbag-urile sărite.

'În seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orelor 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Covăsânţ, aflându-se la volanul unui autoturism, pe malul lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul şi a plonjat în plină viteză cu el în lac, scufundându-se la aproximativ 15-20 de metri. Autoturismul a fost scos din apă, însă trupul bărbatului nu a fost încă găsit. La faţa locului se continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

Pompierii militari reiau căutările pentru găsirea trupului bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel