Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu în zona Lacului Morii / Au ars 12 containere în care locuiau refugiați ucraineni / Un minor a primit îngrijiri medicale

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pompierii au localizat în această seară incendiul din zona Giuleşti-Crângași, între Stadionul Giuleşti și Lacul Morii. Flăcările au cuprins mai multe containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană. Un minor a primit îngrijiri medicale.

Update 19:55:

Incendiul izbucnit vineri pe Aleea Lacul Morii, care a afectat 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană, a fost stins, un minor primind îngrijiri medicale după ce a fost expus la fum.

Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau în containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor. Este în afara oricărui pericol, nu necesită transport la spital, a informat ISUBIF.

La caz au acţionat 8 autospeciale de stingere. 

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit vineri pe Aleea Lacul Morii, flăcările cuprinzând mai multe containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană.

Potrivit ISUBIF, există posibilitatea de extindere a focului la o clădire aflată în apropiere.

În zonă sunt degajări mari de fum.

Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată. Din primele verificări rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat. Incendiul prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere, precizează sursa citată.

La caz acţionează 8 autospeciale de stingere.

Potrivit ISUBIF, au ars 12 containere în care locuiau persoane de naţionalitate ucraineană. 

Ulterior, pompierii au anunţat că incendiul a fost localizat, transmite Agerpres.

Revenim cu informații noi pe măsură ce vor apărea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel