ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de Cod Portocaliu. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL ANM a emis două alerte meteo de COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori pentru zonele de munte ale judeţelor HUNEDOARA, CARAȘ-SEVERIN şi GORJ, valabile în orele următoare.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL Potrivit meteorologilor, până pe data de 27 februarie, ora 0:00, în zonele de munte ale judeţelor Hunedoara, Caraş-Severin, la peste 1.800 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 100 de kilometri/oră, viscolind zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii sub 50 de metri. De asemenea, se va manifesta ninsoare slabă şi moderată.

[citeste si]

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL În judeţul Gorj, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, tot până marţi la ora 0:00, se vor înregistra intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 90-100 de kilometri/oră viscolind ninsoarea şi ducând la o reducere a vizibilităţii sub 50 de metri. Ca fenomen asociat, în zonă vor fi ninsori.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel