Andrei Plăcintă, urmărit penal pentru tentativă de omor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tribunal
tribunal

Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală împotriva fiului senatoarei PDL Sorina Plăcintă, tânărul fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie.

Acuzaţiile vin după ce Andrei Plăcintă şi-a lovit iubita, apoi i-a sărit pe maşină, spărgând luneta şi oglinda, iar când un om a încrcat să intervină l-a lovit cu mașina. În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că tânărul este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Fiul senatoarei PDL Sorin Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut, luni seara, cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal.

Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă este implicat într-un scandal. În urmă cu câteva luni, presa a relatat că Andrei Plăcintă a postat pe contul său de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel