Ana Ciceală și Aurelian Bădulescu, intervenții în direct, după scandalul din Primărie! Declarații de ultimă oră
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Consilierului general Ana Ciceală i-a fost adresat un gest obscen în ședința de miercuri a Consiliului General al Capitalei, din partea viceprimarului Aurelian Bădulescu, iar reacția acesteia a venit într-o intervenție la un post tv.

Ana Ciceală, consilier USR, crede că gestul obsen i-ar fi fost adresat fie ei, fie unei colege de alături care tocmai își exprima punctul de vedere, într-un drept la replică pentru Bădulescu.

”Viceprimarul continuă seria de atacuri la adresa mea și a colegilor mei. Până la urmă este vorba de hărțuirea pe care o face viceprimarul Bădulescu în prezența primarului Gabriela Firea și pentru care nu primește absolut nicio sancțiune de patru ani. Continuă să fie în funcție și să ne hărțuiească blocându-ne astfel accesul la tribuna Bucureștiului, tribuna la care semnalăm problemele cu care se confruntă Capitala și dezbatem propunerile de hotărâri ale primarului general”, a explicat Ana Ciceală la Realitatea Plus, miercuri seara.

”El ne-a mai adresat cuvinte urâte și acum doi ani, și anul trecut și nu a exsitat nicio sancțiune din partea doamnei primar Gabriela Firea, mai mult, pare că-l încurajează fiindcă nici nu i se taie microfonul atunci când ne spune acele cuvinte. Sunt deja în proces cu domnul Bădulescu, dar mai durează până la o sentință”, a completat Ciceală.

În aceeași ședință, viceprimarul a numit-o ”criminală” pe reprezentanta USR. 

Reacția viceprimarului Bădulescu

Aurelian Bădulescu a explicat că gestul său a fost adresat unui domn din sală. În aceeași emisiune tv, de la Realitatea, viceprimarul a intervenit, după consilierul Ciceală, și a spus:

N-a fost adresat ei gestul, dânsa este o victimă permanentă, atunci când nu reușește să transmită ceea ce vrea să transmită de la organizația politică din care face parte. Eu eram angrenat într-o discuție cu un coleg și ne raportam la o situație care nu are legatură cu dânsa. Să mă sancționeze electoratul. A fost un gest nesăbuit din partea mea, cer scuze cetățenilor care se simt jigniți, dar eu vă garantez că 99% dintre români știu ce înseamnă acest gest și știu când trebuie să-l facă. Nu mai comentez că exagerați și lucrurile nu sunt așa”, a spus Bădulescu la Realitatea Plus.

Citește și: Bădulescu, gest OBSCEN în Primăria Capitalei. A fost scos din sărite de Ciceală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel