Data actualizării:
Data publicării:

Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, înmormântată în rochie de mireasă. Tatăl nu este prezent / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia, este înmormântată joi, în satul natal Buda, din Vaslui, în rochie de mireasă. Sute de oameni, vecini, prieteni și colegi, o plâng acum pe fata de 18 ani.

Sute de oameni participă la înmormântarea Alinei, fata omorâtă de cea mai bună prietenă. Tânăra este condusă pe ultimul drum de vecini, prieteni, cunoscuţi, dar şi oameni impresionaţi până la lacrimi de această tragedie, iar familia a ales să o îmbrace în rochie de mireasă, aşa cum cere tradiţia.

Oamenii au adus cu ei multe coroane, pe care au scris mesaje precum „Drum lin spre cer”, „Sincere condoleanțe” și „Nu te vom uita niciodată”.

Coroana oferită de omul de afaceri Ionel Sandu este, de fapt, o inimă cu flori. Forma nu a fost aleasă întâmplător, aceasta reprezintă ultimul mesaj primit de la Alina, un emoticon cu o inimă.

Tatăl Alinei, cel despre care tânăra povestea acum trei ani că a făcut-o să sufere, nu este prezent la înmormântare, potrivit Vremea Nouă.

Tânăra a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, noaptea de 5 spre 6 august 2023, în camera unui hotel din Saturn, acolo unde era cazată alături de prietena ei cea mai bună, Loredana, cea care a ucis-o.

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Criminala din Mangalia a povestit în detaliu cum și-a ucis prietena din copilărie și cine a ajutat-o să care geamantanul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel