Alexander Rybak - concert extraordinar în România
Data publicării:
Autor: Cristina Ciobanu
WhatsApp
Weekend-ul acesta, mai precis sâmbătă seară, vrâncenii s-au bucurat de un spectacol inedit în Piaţa Unirii din Focşani, acolo unde s-a serbat Ziua Europei. Mai mulţi artişti de talie naţională şi internaţională au urcat rând pe rând pe scena amenajată special în scuarul din centrul oraşului. 

Vedetă evenimentului a fost însă Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision 2009, care s-a lăsat ceva vreme aşteptat de către fani.

 Înainte începerii recitalului s-a strecurat şi un moment mai puţin plăcut pentru cântăreţ şi cei prezenţi la concert. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a urcat pe scenă pentru a ţine un mic discurs de mulţumire chiar înainte ca interpretul norvegian să susţină spectacolul, fapt ce i-a adus câteva huiduieli şi fluierături din partea celor aflaţi în Piaţa Unirii. După terminarea discursului, Marian Oprişan a avut un scurt dialog cu Alexander.

 Printre cântecele cu care Rybak a încântat publicul de la Focşani timp de patruzeci de minute, s-a numărat şi celebra piesă „Fairytale”, datorită căreia în 2009 s-a clasat pe prima poziţie la Concursul Muzical Eurovision, stabilind un nou record de 387 de puncte. Primul album al lui Rybak, a purtat acelaşi nume ca piesa care i-a adus trofeul, „Fairytale”, şi a fost lansat imediat după câştigarea premiului.

 „M-am îndrăgostit de România încă din prima clipă, pentru natura ei, pentru oamenii minunaţi şi pentru că în această ţară am cel mai mare fun club din Europa“, a declarant Alexander Rybak.

 Printre artiştii care au urcat pe scenă Pieţei Unirii din Focşani s-au numărat: Crush & Alexandra Ungureanu, What`s UP, Mandinga, Show Balet Teodor dar şi Direcţia 5 care a încheiat seara.

Cea care a prezentat evenimentul a fost nimeni alta decât Adelina Pestriţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel