Data publicării:

Aglomeraţie la metrou. Radu Tudor, întrebări CHEIE pentru autorităţi. "Nu vi se pare că e ceva în neregulă?"

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a pus mai multe întrebări cheie pentru autorităţi, după ce în seara aceasta a fost iarăşi aglomeraţie în staţiile de metrou din Capitală. 

"Este o aglomeraţie incredibilă în staţiile de metrou din Capitală. Acelaşi fenomen a avut loc şi dimineaţă şi, din păcate, aproape zilnic avem parte de aşa ceva. Această incredibilă aglomeraţie, unde nu se poate respecta regula sfântă a distanţării, vă sugerează că e un loc mai periculos decât un restaurant? Există vreun restaurant din lume care să poată cuprinde atâţia oameni nedistanţaţi cât poate cuprinde o staţie de metrou? Personal, sunt adeptul măsurilor ferme şi a respectării regulilor, dar cred că cineva a pus problema HORECA înaintea adevăratelor zone periculoase şi aglomerate. 

S-a gândit cineva să organizeze fluxurile acestea de oameni? Ce fac angajaţii metroului? Ce fac firmele de securitate care primesc mulţi bani ca să păzească stâlpii? Ce fac angajaţii care ar putea să contribuie la o mai bună organizare a fluxurilor de sosire şi ieşire din staţiile de metrou? Nu vi se pare că e ceva în neregulă în abordarea noastră? Nu cumva în mijloacele de transport e pericol mai mare de infectare decât în cafenele şi restaurante?", a declarat Radu Tudor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel