Data publicării:

Află ce fel de aventuri nu sunt genul Biancăi Drăgușanu

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp

Bianca Drăgușanu, în pofida faptului că este apreciată și dorită de foarte mulți bărbați, nu se lasă atât de ușor atrasă într-o nouă relație, deoarece firea sa romantică nu o lasă să se arunce foarte repede într-o legătură amoroasă.

"Aventurile de-o noapte, fie ele vara sau iarna, nu sunt genul meu. Sunt un tip de femeie mai clasică, sunt romantică. Mie îmi place să fiu cucerită. Îmi place ca o relaţie să înceapă după metoda tradiţională", ar fi spus Bianca, scrie Libertatea, în cadrul emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D.

Frumoasa roșcată și-ar fi susținut cauza, amintind de relațiile sale, îndelungate, cu designerul Cătălin Botezatu, precum și cea cu fotbalistul Adrian Cristea.

Cu foarte puțin timp înainte, Bianca Drăgușanu afirma că fostul ei iubit Adrian Cristea, cu care se pare că este în ”negocieri” pentru împăcare, seamănă foarte bine cu tatăl ei, iar potrivit teoriei lui Freud, fotbalistul ar putea fi bărbatul perfect pentru roşcată.

"Tatăl meu seamănă foarte mult cu Adrian. Sunt moldoveni, sunt tăcuţi, foşti fotbalişti. Până la urmă mama mea a făcut un copilul cu un fotbalist. L-am regăsit pe tatăl meu în Adrian. Are multe calități ale tatăului meu Adrian. El când se enervează tace, are o răbdare fantastică. Atunci când se enervează, tace. Asta nu înseamnă că este prost, ci că este foarte puternic", declara Bianca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel