Ciuvică a făcut bilanțul mandatului prezidențial al lui Iohannis: Trei gesturi mărețe în 10 ani / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit despre posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să candideze la Senatul României, discutând ironic despre locul candidaturii, realizările sale din mandatul prezidențial și despre privilegiile de care a beneficiat, subliniind faptul că ar avea șanse mai mari de susținere în Sibiu decât în București.    

Mugur Ciuvică s-a întrebat de ce Klaus Iohannis ar candida la București pentru Senatul României, unde PNL-ul este în declin, și nu la Sibiu, unde ar avea un sprijin considerabil. Diana Tache a subliniat că membrii PNL îi sugerează lui Iohannis să candideze la Sibiu, unde este respectat pentru că a fost primar și președinte al țării, iar localnicii sunt mândri de realizările sale.

„Totuși, dacă va candida domnul Iohannis la Senatul României, de ce să candideze la București unde PNL-ul e praful prafului și nu la Sibiu la el, unde sunt convins că e multă lume care l-ar vota?”, a întrebat Mugur Ciuvică. 

„E foarte corect și asta îl întreabă și îi transmit lui Iohannis toți peneliștii pe care se bazează: „Domnule președinte, dar de ce nu te duci mata acasă, la Sibiu, unde lumea te respectă, indiferent cum ar fi. Totuși te-au prins și primar, ca atare te respectă.”, a spus Diana Tache.

„Pentru ei a fost o mândrie că s-a dus Iohannis președinte.”, a spus Mugur Ciuvică.

 

Mugur Ciuvică: Apreciez cele trei gesturi mărețe pe care le-a făcut în 10 ani

Bogdan Chirieac a explicat că postul de inspector școlar din Sibiu, ocupat timp de 25 de ani, a fost eliberat abia acum deoarece Klaus Iohannis se pregătește pentru o eventuală candidatură la Senat. De asemenea, analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat ironic pe Mugur Ciuvică dacă i-a explicat președintelui Iohannis că nu va mai beneficia de privilegii, cum ar fi avionul cu piscină. În același interviu, Mugur Ciuvică a spus că apreciază doar trei „gesturi" ale președintelui Iohannis în cei 10 ani de mandat. 

„De aia s-a pensionat după ce a ținut 25 de ani ocupat postul de inspector școlar în Sibiu. Știți că l-a eliberat, tocmai fiindcă îl face domnul Ciuvică senator.", a spus Bogdan Chirieac. 

„O să-l facă votanții.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Cred că dumneavoastră l-ați sfătuit. Dar i-ați spus totuși că avionul cu piscină nu o să mai fie?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Nu i-am spus. V-am spus că nu mă preocupă. În afară de faptul că apreciez cele trei gesturi, că nu pot să le spun „acțiuni”, gesturi mărețe pe care le-a făcut în 10 ani, că a dat-o afară pe Kövesi, l-a dat pe Coldea și v-a dat și pe dumneavoastră, partidul, afară de la guvernare, în afară de asta ... să fie sănătos!

Dacă va vrea să candideze, cred că peneliștii vor găsi un loc eligibil pe listele lor.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„În vila din Aviatorilor, de 9 milioane de coco, stă președintele Senatului în ea.”, a spus Bogdan Chirieac. 

„Ar fi de o bizarerie rară, dar nici asta nu ar fi ceva chiar imposibil în România.”, a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora.  

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel