Aeroportul Braşov se deschide pe 15 iunie. Prima aeronavă care va ateriza acolo aparţine TAROM
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Oleksandr Pidvalnyi, Pexels
Fotografie de la Oleksandr Pidvalnyi, Pexels
TAROM va aduce primul avion pe aeroportul Braşov, joi, 15 iunie. 

"Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă. Vom ateriza la ora 8:10 pe Aeroportul din Brașov. Îmi doresc să avem cât mai mulți oaspeți. Am încercat să aduc cât mai multe personalități brașovene acasă cu ocazia acestui eveniment. (…) Sunt mulți care încă evaluează dacă își găsesc timpul necesar pentru a ajunge cu prima cursă pe Aeroportul de la Brașov. Vom pleca, de asemenea, spre București, la ora 10:30. Deci, practic, vom avea două ore în care vom prezenta oaspeților noștri aeroportul, vom dezveli placa din interiorul terminalului”, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, potrivit radiobrasovfm.ro.

Pe 10 și 11 iunie, Aeroportul de la Ghimbav își deschide larg porțile pentru cei interesați.

Vor fi show-uri aviatice, concerte și o mulțime de surprize pentru cei care trec pragul celui mai nou aeroport din țară, scrie bizbraşov.

"Creditul pe care judeţul Braşov l-a luat pentru aeroport nu a fost utilizat pentru că am găsit alte resurse financiare pentru a finaliza acest obiectiv important. (...) Nu s-a cheltuit niciun leu", a afirmat, într-o conferinţă de presă pe şantierul aeroportului, Veştea, menţionând că sumele necesare provin din bugetul judeţului şi guvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel