Admitere Schengen! Ce au vorbit Nicolae Ciucă și noua ambasadoare a Greciei în România
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Președintele Senatului, liberalul Nicolae Ciucă, i-a transmis aprecierea Evangeliei Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România, pentru susținerea de care România se bucură din partea Republicii Elene. 

Nicolae Ciucă s-a întâlnit astăzi cu Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. În acest context, preşedintele Senatului spune că i-a transmis acesteia aprecierea autorităților de la București pentru susținerea pe care Republica Elenă a manifestat-o în favoarea admiterii României în Spațiul Schengen și în OCDE. 

"M-am văzut în această dimineață cu Excelența Sa Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. Republica Elenă este unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din regiune, ambele țări având strânse colaborări atât în cadrul UE, cât și în interiorul Alianței Nord-Atlantice. I-am transmis aprecierea autorităților de la București pentru susținerea pe care țara sa a manifestat-o deschis în favoarea admiterii României în Spațiul Schengen și în OCDE.

Ciucă: Cooperarea economică dintre țările noastre se poate extinde

În mandatul său, care tocmai a început, cooperarea economică dintre țările noastre se poate extinde. De exemplu, în domeniul energetic și în materie de transporturi există deja un interes spre o mai bună interconectare regională.

De asemenea, am reiterat sprijinul comun pentru Ucraina în fața agresiunii ruse, pentru găsirea unei soluționări pașnice a situației din Gaza, dar și pentru extinderea Uniunii Europene în regiune", a scris Nicolae Ciucă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel