România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 14 oct, 22:37
ZOOM, schimbare PROFITABILĂ pentru utilizatori
Datorită faptului că aplicația Zoom a fost tot mai folosită în ultimele luni, reprezentanții companiei au venit cu o îmbunătățire major pentru utilizatori.

Aplicația Zoom a anunțat un sistem care permite oamenilor să plătească pentru „experiențele online”. Numită OnZoom, noua platformă spin-off se lansează în versiune beta în sistem live, pentru evenimente online de fitness, muzică și artă. Zoom a spus că a „adăugat funcții de descoperire și generare de bani” pentru versiunile online ale „evenimentelor tradiționale”.


Astfel, biletele pot fi vândute pentru evenimente cu până la 1.000 de participanți. Această nou funcție plasează aplicația într-un segment de piață disputat de  platformele de streaming live importante, cum ar fi Twitch și YouTube. Joseph Evans, șeful tehnologiei Enders Analysis, a precizat: „Oamenii fac sesiuni de reiki online, yoga online, consultații medicale prin apeluri video”. În versiunea Beta, inițială este pentru utilizatorii din SUA, evenimentele sunt promovate pe site la prețuri de 50 de dolari, dar și gratuite.

Compania a declarat că OnZoom a fost direct inspirat de creșterea bruscă a companiilor care au început să folosească aplicația Zoom, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Printre partenerii de lansare se numără WW, fostul Weight Watchers, care va folosi sistemul pentru atelierele sale virtuale. S-a crezut că tehnologia este un obstacol major în desfășurarea online a activităților, dar, printre altele, a dovedit că activitățile online pot funcționa online în timpul pandemiei, a spus un reprezentant Zoom, potrivit BBC.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro