Vlad Pascu, încă 30 de zile în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța este definitivă
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Vlad Pascu va rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, după ce Tribunalul Constanța i-a respins contestația, ca fiind nefondată.

Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi tineri, în localitatea 2 Mai, în timp ce se afla drogat la volanul mașinii, va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, după ce Tribunalul Constanța a respins, joi, ca fiind nefondată, contestația formulată față de decizia Judecătoriei Mangalia prin care i s-a respins cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, scrie Agerpres.

Hotărârea judecătorilor Tribunalului Constanța este definitivă.

”În baza (...) respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, împotriva încheierii din data de 31.05.2024, pronunțată în dosarul nr. 4989/254/2023/a13 al Judecătoriei Mangalia. (...) Definitivă”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor. Vlad Pascu se află în detenție la Penitenciarul Poarta Albă.

În octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Vlad Pascu, din București, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Vineri, un nou termen de judecată

”În sarcina inculpatului s-a reținut că, în dimineața zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influența substanțelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroșat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiților O.A.S. (21 ani) și D.R.M. (20 ani), precum și vătămarea corporală a numiților B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) și I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reține că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului”, au transmis la acea dată procurorii.

Judecătoria Mangalia, instanța care instrumentează dosarul în cazul lui Vlad Pascu, a stabilit un nou termen de judecată vineri, 7 iunie. 

Citește și: Dealerul lui Vlad Pascu primește o pedeapsă ușoară de închisoare, după ce a furat medicamente din Spitalul Floreasca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel