VIDEO. O familie, EVACUATĂ din avion pentru că fetița lor de 2 ani nu a vrut să poarte mască
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O familie a fost evacuată dintr-un avion după ce fetița lor de 2 ani a refuzat să poarte mască de protecție.

S-a întâmplat în SUA. Doi soți au fost evacuați de la bordul unui zbor din Denver spre New Jersey, pentru că fiica lor în vârstă de doi ani a refuzat să poarte mască, scrie Fox News. Mama copilei a postat un video pe Twiter în care povestește cu lacrimi în ochi ce s-a întâmplat. În înregistrare se vede cum soțul ei încearcă să o convingă pe fetița lor să poarte mască, însă aceasta refuză categoric și devine agitată. Bărbatul a luat-o apoi în brațe și i-a ținut masca pe față cu mâna, însă echipajul de bord i-a transmis că acest lucru nu este acceptat.

„Tocmai am fost dați jos din avion pentru că fiica noastră de doi ani nu vrea să își pună mască. Și ne-au interzis să mai zburăm vreodată cu United”, a spus femeia în lacrimi, la puțin timp după ce ea și familia ei au fost dați jos din avion.

Compania aeriană United Airlines are o politică strictă privind purtatul măștilor de protecție. Regula se aplică tuturor călătorilor de cel puțin doi ani. Femeia a povestit că a călătorit des cu această companie aeriană, dar este pentru prima dată când fiica lor a refuzat să poarte masca de protecție, ea acuzând că angajații s-au comportat nepoliticos. În același timp, purtătorul de cuvânt al United Airlines a precizat că familiei nu i-a fost interzis să mai călătorească cu această companie aeriană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel