Data publicării:

Vacanţă Turcia - Grecia - România. Borza spune unde e cel mai bine să mergi vara

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Litoral
Litoral
Deputatul Remus Borza a făcut o comparaţie între Turcia, Grecia şi România în ceea ce priveşte turismul estival, făcând şi o recomandare pentru cei care vor să plece la mare şi vor ca banii pe care îi dau pe bilete să se reflecte şi în condiţiile oferite de către hotelieri. 

"Am fost în peste 130 de ţări, în unele şi de 20 de ori. Destinaţia mea preferată rămâne Turcia pentru această perioadă. E cel mai bun raport calitate-preţ. La greci nu ai condiţiile de cazare de la turci, hoteluri slăbuţe, de 3-4 stele, iar la cele de cinci stele a cincea stea e prea generos dată. În Turcia este un all inclusive de calitate.

Turcii sunt şi ospitalieri. Grecii sunt comozi. La ei e la oră fixă. Vrei să mănânci între orele 15 – 18, mori de foame. Ei se trezesc dimineaţa - micul dejun, prânzul între 12-14, după care se duc să se culce. Foarte relaxaţi, nu au mult rafinament aşa cum e bucătăria franceză. Ei ce prind din mare pun pe grătar... O bucătărie grosieră din punct de vedere al formei de prezentare, al spectacolului. Dar a rămas o destinaţie favorită pentru români pentru că e aproape, iar ei sunt ca şi noi setaţi pe distracţie, pe muzică, băuturică, sunt foarte sociabili din acest punct de vedere.

E o crimă să te duci pe litoralul românesc şi să dai la unii câte 3-400 de euro pe zi", apreciază deputatul Remus Borza.

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel